EN YENİ HABERLER

Kara Sevda'nın Oyuncuları

Star Tv'nin çarşamba akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi "KARA SEVDA" bu akşamda sizlerle buluştu. Sezona bomba gibi başlayan Kara Sevda dizisinin yapımcılığını Kerem Çatay, yönetmeliğini Hilal Saral'ın üstlenmiştir. Dizinin başrollerinde yakışıklı oyuncusu Burak ÖZÇİVİT ve güzel oyuncusu Neslihan ATAGÜL yer almaktadır.
Bu akşam Kara Sevda dizisi 3.bölümüyle sizlerle buluştu.





Adı: Burak Özçivit
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1984
Doğum Yeri: İstanbul
İşi: Model / Oyuncu
Eğitim: Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü
Aşk Meşk: Eski Survivor yarışmasında yarışmacı olan Başak Özer ile birlikteymiş kendisi
Burak Özçivit Boyu: Burak Özçivit 184 cm boyunda
Burak Özçivit hangi dizilerde oynamıştır, oyunculuğa ne zaman başlamıştır, nerelidir, kaç yaşındadır, boyu kaç, burcu nedir, biyografisi ve daha çok bilgiler…
Burak Özçivit İstanbul’da 24.12.1984 yılında dunyaya gelmiştir. Oyncu çocukluk yıllarını İstanbul da geçirmiştir. Burak Özçivit eğitim hayatı ise Kazım İşmen Lisesinde başarılı bir öğrenci olarak bitirdi. lise hayatından sonra Üniversiteye ise güzel sanatlar fakültesini kazanarak orda eğitim hayatına devam etti.
Burak Özçivit’in sevdiği şeylerden biriside araba kullanmak, spor yapmak, futbol oynamak, kitap okumak ve müzik dinlemek…
Burak Özçivit oyunculuk hayatına ilk adım atması ve bu hayata 2003 yılı Best Model Of Turkey yarışmasında ki performansı neden olmuştur. yarışmadan ünlü oyuncu gelecek vadeden olarak ünvan aldı.
Bu yarışmada kendini gösteren oyuncu 2005 yılında bu yarışmaya tekrardan katılır ve orada ise birinci seçilir. Bunun yanı sıra dünyanın en iyi 2. mankeni olarak seçilmişitir.
2005 yılında bu başarıları yakalamasıyla reklam ve defile ajamsları oyuncunun peşini bırakmıyordu. Hergün iş teklifi alan oyuncu tabi ozamanlar mankenlik yapıyordu. Faruk saraç, Abbate, Tween ve Network gibi ünlü markaların yurt dışı yurtiçi defilelerine katıldı buralarda görev aldı.
Dizilere ve Sinemaya ise 2007 yılında başlamıştır. 2007 Kasım ayında Mia Danışmanlık ve Dada Filmin beraber hazırladığı Musallat sinema filminde rol aldı.
Dizi olarak ise ilk olarak Eski 18 dizisinde oynamıştır. Zoraki Koca dizisinde Ömer karakteriyle tv ekranlarında daha fazla tanınmaya başlandı hayran sayısı arttı. Orada ki zengin çocuğu rölüyle başarılı bir dönem geçirmiştir.
Küçük Sırlar dizisinde Çetin karakterini canladırmıştır.
Buraz Özçivit şimdilerde ise Mühteşem Yüzyıl Dizisnde oynamaktadır. Malkoçoğlu karakterini canladırmaktadır. Bu dizide oynayan herkez rölünde oldukça başarılı ve kalite bir dizidir.
Burak Özçivit’in Oynadığı Diziler
Eksi 18 (Murat) 2006
Zoraki Koca (Ömer) 2007
Baba Ocağı (Güven) 2008 – 2009
İhanet (Emir) 2010
Küçük Sırlar (Çetin) 2010

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuş. 13 yaşına geldiğinde Neşe Erberk‘in sahibi olduğu Erberk Ajans’ın numarasını bulup adresini almış ve annesiyle gidip kaydını yaptırmış. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynamış.
Yeditepe Üniversitesi‘nde tiyatro bölümünde okumaktadır.
2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile oyunculuk dünyasına adım attı.
2006 yılında ilk uzun metrajlı filmi ‘İlk Aşk’ da Vahide GördümÇetin Tekindor ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü aldı.
18 Kasım 2011 tarihinde atv’de yayına başlayan, Mahsun Kırmızıgül‘ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan “Hayat Devam Ediyor” adı dizide Neslihan Atagül;Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi ustalarla oynamıştır.
2012 yılında Yeşim Ustaoğlu‘nun yazıp, yönettiği, başrollerinde Neslihan AtagülÖzcan DenizNihal Yalçın ve Barış Hacıhan‘ın yer aldığı ve otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde, genç oyuncu Neslihan Atagül performansıyla göz doldurdu.
Neslihan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa‘nın aynı adlı romanından uyarlanan başrolerini Kadir DoğuluYunus Emre Yıldırımer ile paylaştığı televizyon dizisinde oynadı.
Ödülleri: 
2013 – 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 – 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 – Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 – Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf) 
2007 – Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)
Filmleri 
2013 – Fatih-Harbiye 
2011-2012 – Hayat Devam Ediyor 
2012 – Araf 
2011 – Kalbim Seni Seçti 
2011 – Canım Babam 
2006 – İlk Aşk 
2006-2010 – Yaprak Dökümü


© 2014 Güncel Kal - ALL RIGHTS RESERVED
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh Blogger