EN YENİ HABERLER

Sungurlar Dizisi Yeni Kanalında

Samanyolu TV'nin sevilen ve en çok izlenen dizisi "Sungurlar" yakında yeni kanalında izleyicisiyle buluşacak. 
sungurlar ile ilgili görsel sonucu

Samanyolu kanalının Türksat'tan çıkarılması nedeniyle kanalda yayınlanan dizilerin durdurulması izleyicileri fazlasıyla üzmüştü. İzleyicilerin kanalda takip ettikleri dizileri hakkında "acaba devam ediyorlar mı" "tekrardan yayınlanmaya başlayacak mı" "sungurlar bitti mi" "hangi kanalda" gibi merak ettikleri sorular yanıt bulmaya başlıyor. 


Türksat'tan çıkarılma şoku yaşayan Samanyolu TV, süpriz bir kararla tüm yeni sezon dizileri, Küçük Gelin, Sungurlar, Nizama Adanmış Ruhlar'ın durdurulduğunu açıklamış, dizinin tekrar bölümlerini ekrana getirmiş ve yeni bölümleri hakkında bir açıklama yapmamıştır.


sungurlar ile ilgili görsel sonucu


Herkesin takipte olduğu diziyle ilgili merak ettiği sorular geliyor ancak Samanyolu TV'nin tüm varlığını satmış ve çalışanların tazminatlarını ödemiş olduğu belirtilmiştir. Sungurlar dizisi ile ilgili sevenlerine sonunda güzel haber geldi. Sungurlar hangi kanalda? Dizi ne zaman ekranlarda olacak?

Cumartesi günlerinin iddialı yapımlarından olan Sungurlar dizisi bundan böyle yeni bölümleriyle çok yakında yeni kanalı Fox TV'de ekranlarda olacak. 


sungurlar ile ilgili görsel sonucu



Kısa bir süre önce çıkan haberlere göre severek izlenen dizinin hangi kanalda başlayacağı haberleri yazılmıştı. Ancak yeni gelen bir haber izleyici üzdü. Dizinin Fox TV ekranlarında başlayacağı yönünde çıkan haberlerden sonra kanaldan açıklama geldi ..Basın mensuplarına;
Bugün internet haberlerinde ve sosyal medyada yer alan FOX’un Sungurlar dizisini yayınlayacağı yönündeki haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Gündemimizde böyle bir planlama bulunmamaktadır. Bilginize saygıyla arz ederiz. 

İlerleyen zamanlarda dizinin akıbeti nasıl olur bilmiyoruz ama dizinin takipçilerinin sabırsızlıkla beklediği aşikar.. Bizde diziyle ilgili gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz..

© 2014 Güncel Kal - ALL RIGHTS RESERVED
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh Blogger