EN YENİ HABERLER

Kiraz Mevsimi Final Tarihi

Fox Tv ekranlarında herkesin severek izlediği "Kiraz Mevsimi" dizisinin FİNAL tarihi belli oldu.

kiraz mevsimi ile ilgili görsel sonucu

Fox Tv ekranlarında yayınlanan başrollerini Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı "Kiraz Mevsimi" final mi oluyor? Kiraz Mevsimi dizisinden sevenlerine kötü haber..

Yaz sezonunda başlayan Kiraz Mevsimi dizisi izleyicilerin beğenisini kazanınca devamı da geldi. 3.Sezonda da devam eden dizi reytinglerde üst sıralardaydı. Fox Tv'nin sevilen gençlik dizisi ekranlara veda mı ediyor?
Kiraz Mevsimi 53. Bölüm Fragmanı

Her geçen gün bir çok dizi yayına başlıyor. Aralarında reytinthglere yenik düşenler oluyor tabi. Bunlardan biri de Kiraz Mevsimi oldu. Dizi geçen sezondaki ilgiyi yakalayamadı. Sevenlerini üzecek haber geldi ve dizinin Aralık ayında ekranlara veda edeceği açıklandı.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizinin reyting sıralamasında ilk sıralarda yer alırken bu sezon büyük bir düşüş yaşamasıyla kanal yöneticileri diziyi yayından kaldırma kararı aldılar. Final tarihi belli oldu.

Kiraz Mevsimi 5 Aralık'ta 60.bölümüyle son kez ekranlarda sevenleriyle buluşacak ve müthiş bir final yapacak. Fox Tv'de yayınlanan dizi 5 Aralık Cumartesi saat 20.15'te final bölümüyle ekranlara veda edecek.
kiraz mevsimi ile ilgili görsel sonucu



Özge Gürel Kimdir?

özge gürel ile ilgili görsel sonucuÖzge Gürel, 5 şubat 1987 senesinde aslen Silivrili bir ailenin kızları olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Lise yıllarını Silivri’de geçirdi ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, Beykent Üniversitesinin Ticaret Bölümünü kazandı. Ancak üniversiteyi yarıda bırakarak hayali olan oyunculuğun peşinde koştu. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra yapım şirketlerinin dikkatini kısa sürede çekmeyi başardı.

İlk olarak ”Kızım Nerede” isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Ardından ”Muhteşem Yüzyıl” ve ”Huzur Sokağı” dizilerinde rol aldı. Asıl şöhreti Medcezir dizisinde oynadığı ”Ada” karakteriyle yakaladı. Dizi sayesinde bir anda tüm Türkiye tarafından tanınmayı başardı. Ünlü oyuncu son olarak 2014 yılında reyting rekorları kıran ”Kiraz Mevsimi” isimli dizide başrol oynadı.


Serkan Çayoğlu Kimdir?

serkan çayoğlu ile ilgili görsel sonucuSerkan Çayoğlu, manken ve oyuncu , 1987 yılında Almanya’da doğmuştur. Yine Almanya’da üniversite eğitimini ekonomi üzerine tamamlamıştır. Üniversite yıllarında ve sonrasında mankenlik ve oyunculuğa başlayan Serkan Çayoğlu tiyatro ile de ilgilenmiştir. Almanya’da birçok farklı yapımda rol alan oyuncu Türkiye’ye gelmeye karar vermiştir. 

















kiraz mevsimi final, kiraz mevsimi ne zaman bitiyor, öykü gürel kimdir, serkan çayoğlu kimdir, 5 aralık 2015, 60.bölüm final


© 2014 Güncel Kal - ALL RIGHTS RESERVED
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh Blogger