EN YENİ HABERLER

Bu Hafta Hangi Filmler Vizyonda? 15 Ocak 2016

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler.. 15 Ocak haftası vizyona kaç film girdi? Vizyona giren yerli ve yabancı filmler..


15 OCAK VİZYON ile ilgili görsel sonucu

Sinemaseverler için vizyona 2'si yerli toplamda 5 yeni film  daha girdi. Sinema tutkunları için Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5 film vizyona girdi. Vizyona giren filmler iddialı ve çarpıcı sahneleriyle sinema tutkunlarını bekliyor. 

Yeni bir yıla girdiğimiz şu günlerde Ocak ayının ilk haftasında Oscar'a göz kırpan birbirinden çarpıcı filmler vizyona girmeye devam ediyor. Bu kadar yoğun soğukların yaşandığı bu kış aylarında içimizi ısıtacak filmler biz sinemaseverlerle buluşuyor.

Kış aylarında daha çok zevk aldığımız özellikle biz sinema tutkunları için her hafta yeni filmler vizyonda. Her türden film izlemek mevcut. Sinemanın vazgeçilmezi mısırımızı alıp koltuğumuza yerleşip filmin zevkini yaşayalım..


Her hafta yeni çıkan vizyon filmleri için takipte kalın..

Bu hafta (15 Ocak haftası)  2'si yerli toplamda 5 yeni film vizyona girdi. Şimdi bu filmler neler onları görelim.

Bu hafta vizyona giren filmlerden bir tanesi de Kardeşim Benim. Star TV ekranlarında bir hayli sıkı takip ettiğimiz dizi Kara Sevda'nın yakışıklı oyuncusu Burak ÖZÇİVİT ile Pop Yıldızı Murat BOZ'un başrollerini paylaştıkları "Kardeşim Benim" filmi sevenleri ve merakla bekleyenleri için vizyonda..


İşte bu hafta vizyona giren filmler..
"Kardeşim Benim", "Diren:Zamanı Geldi", "İyi Bir Dinazor", "Bizans Oyunları", "The Clup"


"Kardeşim Benim"
Şu sıralar Kara Sevda dizisinde başrol oynayan Burak Özçivit, ünlü pop yıldızı Murat Boz ve Kavak Yelleri dizisiyle adını duyuran Aslı Enver'in başrollerinde yer aldığı Kardeşim Benim vizyonda! Yönetmen koltuğunda Mert Baykal'ın oturduğu komedi soslu dram filmi, Hakan ve Ozan isimli iki müzisyen kardeşin yıllar süren küskünlüğünün babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatıyor.
15 OCAK VİZYON ile ilgili görsel sonucu

"Diren:Zamanı Geldi
Sarah Gavron'ın ikinci uzun metrajlı kurmacası, tarihin ilk feminist hareketlerinden birini başlatan kadınların, gittikçe acımasızlaşan hükümete karşı yürüttükleri mücadeleye odaklanır. Gizli buluşmalarla bir araya gelen bu grubun üyeleri işçi sınıfı kadınlarıdır ve hareketin ilk safhalarında barışçıl yöntemler izlerler. Ancak hem çalışma koşulları hem de kişisel hayatları için verdikleri eşitlik savaşı, zamanla daha radikal bir boyuta taşınmak zorundadır. Film bu ekibin bir üyesi olan Maud'un hikayesini ele alıyor. Bir paketi teslim etmeye giderken eylem yapan süfrajetlerin arasında kalan Maud, eylemciler arasında kendisiyle aynı çamaşırhanede çalışan Violet’ı görür. Maud’un harekete olan ilgisini fark eden Violet, onu süfrajet hareketine ve oy haklarını savunmaya ikna etmek için çabalar. Tüm risklerin farkında olan Maud, oy hakkını kazanmadan kadınlar için iyi bir gelecek olmayacağını anladığında, ilham verici bir lider olan kimyager Edith ile tanışır ve hareketin içine daha fazla dahil olur. Bundan sonra süfrajetlerin içinde hem sözcülük yapması hem de eylemlerde ön plana çıkması nedeniyle göze batan Maud, bir gösterinden sonra tutuklanır ve bir hafta boyunca hapiste kalır. Bu travmatik deneyim boyunca tanıştığı süfrajetlerin adanmışlığı onu hem ürkütür, hem de hayran bırakır. Kendini hareketten ne kadar uzak tutmaya çalışsa da, bu adaletsizliğe karşı duyduğu öfke, onu hareketin içine daha çok çekip hareketin lideri olan Emmeline Pankhurst ile tanışmaya dek götürür. Filmin oyuncu kadrosunda Helena Bonham Carter, Meryl Streep, Carey Mulligan, Ben Whishaw ve Brendan Gleeson gibi yıldız isimler başı çekiyor.

15 OCAK VİZYON ile ilgili görsel sonucu

"İyi Bir Dinazor"
Peki ya, dünyaya yeni bir denge getiren bu felaket hiç yaşanmasaydı, dinozorların yok olmasına yol açan meteor dünyayı ıskalamış olsaydı ve biz hala dinozorlarla birlikte yaşıyor olsaydık. O zaman ne olurdu? Pixar Animasyon Stüdyoları sizi Arlo isimli bir Apatozorun sıra dışı bir arkadaş edindiği dinozorlar dünyasında destansı bir yolculuğa çıkartıyor. Arlo, zorlu ve gizemli arazide yolculuk ederken korkularıyla yüzleşmenin gücünü öğreniyor ve gerçekte neler yapabileceğini keşfediyor.Konusu kadar kendisinin de renkli olması beklenen bu Disney Pixar filminin yönetmenliğini Bob Peterson, prodüktörlüğünü ise John Walker yapıyor.
15 OCAK VİZYON ile ilgili görsel sonucu

"Bizans Oyunları: Geym Of Bizans"
Güney Amerika’nın sıcağı Mayalar'ın canına tak ettirir ve taşının toprağının altın olduğunu duydukları Anadolu’ya göç etmeye karar verirler. Bağcılar civarına yerleşen Mayalar, Türk boyları ile kaynaşır ve Güney Amerika’nın tekniğini Anadolu’nun kültürüyle birleştirirler. Ama kısa zamandaki bu yükselişleri komşuları olan Bizans’ın dikkatini çeker. Barışsever Bizans Kralı 3. Klitor gerçek bir Maya hayranıdır ama imparatorluk içerisinde karısı 5. Klitorya ve kardeşi Muhteris'in entrikalarına engel olamaz. Plana göre Klitorya ve kayınçosu Muhteris, önce Klitor’u ortadan kaldıracak, ardından da Mayaların bütün kadınlarını kaçırıp Bizans zindanlarına atacaktır. Bu şekilde Bizanslılar Maya kadınlarıyla soylarını ıslah ederken Bizans erkekleri de “yalnızlık Allah’a mahsus” deyip çevre kabilelerin düşük profilli kadınlarıyla birleşecek ve Mayalar’ın kusursuz genleri zamanla sıradan DNA’lara dönüşecektir.
15 OCAK VİZYON ile ilgili görsel sonucu

"The Clup"
Tony Manero (2008), Post Mortem (2010) ve No (2012) filmleriyle tanınan yönetmen Pablo Larraín'in yeni filmi The Club'ın başlıca rollerinde Roberto Farias, Antonia Zegers, Alfredo Castro ve Alejandro Goic yer alıyor. Film Şili'de bir sahil kasabasında aynı evi paylaşan bir grup rahibin hayatını konu ediniyor. Berlin’de Büyük Jüri Ödülü alan film işledikleri suçlar yüzünden Kilise’den uzaklaştırılmış bir grup rahibin günahlarıyla yüzleşmesini, karanlık bir atmosfer ve sakince açılan bir hikâye örgüsüyle anlatıyor. Jüri Büyük Ödülü’nü kazandığı Berlin Film Festivali’nde Darren Aronofsky başkanlığındaki jüriyi kendine hayran bırakmış ve tüm eleştirmenlerden tam not almıştı.

15 OCAK VİZYON ile ilgili görsel sonucu






15 ocak haftası hangi filmler vizyonda, 15 ocak vizyon filmler neler, bu hafta vizyona giren filmler, vizyona girecek filmler, 15 ocak vizyona girecek filmler, kaç yeni film vizyonda


© 2014 Güncel Kal - ALL RIGHTS RESERVED
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh Blogger