EN YENİ HABERLER

2016 Survivor Yarışmacıları Kimler? Ünlüler Takımı

2016 SURVİVOR YARIŞMASINDA KİMLER VAR? ÜNLÜLER - GÖNÜLLÜLER TAKIMI

2016 survivor ile ilgili görsel sonucuSurvivor 2016 Ünlüler Takımı belli oldu. Survivor 2016 Ünlüler takımı Acun Ilıcalı'nın instagram hesabından yayınladığı tanıtım videosuyla belli oldu.

"SURVİVOR" yayınladığı her dönemde izleyiciye ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarıyla birbirinden heyecanlı oyunların, ödüllerin, kavgaların, zaman zaman duygusallığın yaşandığı yarışmanın, yeni döneminde hangi yarışmacılarla başlayacağı merak konusuydu.

2016 yılı Survivor Yarışmacıları (ünlüler ve gönüllüler) belli oldu. TV8'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı "Survivor All Star" geçen dönem gönüllüler takımında yarışan Turabi'nin büyük ödülü kazanmasıyla sezonu kapatmıştı. Yarışmanın bu yeni dönemde ünlüler takımıyla yine damgasını vuracağa benziyor.

Survivor 2016 gönüllüler için başvurular Acun Ilıcalı'nın sitesi ve TV 8'in resmi sitesinde devam ediyor. Bu yıl geçen senelere göre daha erken bir tarihte ekrana gelecek olan Survivor 2016, 7 Şubat 2016 Pazar akşamı TV8’de başlayacak. Survivor 2016’nın çekimleri 3 Şubat’ta başlayacak. Merakla beklenen programın ekran macerası ise 7 Şubat Pazar akşamı başlayacak ve geçen senelere göre daha uzun süre ekranlarda olacak.

Ünlüler takımının herkes tarafından beğenilen takip edilen ünlü isimlerinin fazla olması nedeniyle bu sezonun sabırsızlıkla beklenmesi çağrısı veriyor. İşte Ünlüler Takımında yarışacak İsimler..



SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMI
Yılmaz MORGÜL
İbrahim YATTARA
Yunus GÜNÇE
Tuğba ÖZAY
Çağan Atakan ARSLAN
Nagehan KARADERE
Ezgi AVCI
Serkan ERCAN (Ütopya Serkan)
Ebru ÖZTÜRK
Eda AKKAYA

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER TAKIMI
  • İBRAHİM GİYDİRİR
  • GİZEM MEMİÇ
  • GİZEM KERİMOĞLU
  • EFECAN DİANZENZA
  • NİHAL CANDAN
  • ZAFER METE
  • DAMLA CAN
  • SERKAN TÜTÜNCÜ
  • AYLİN ŞALLI
  • SEMİH ÖZTÜRK



Listeye bakalım daha hangi isimler eklenecek. Hangi ünlü bu takımda yer alacak merakla bekliyoruz.

Güneşi beklerken dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in yarışmaya katılması hem hayranlarını sevindirdi hem de yarışma için reytingleri yükselteceğe benziyor.

Acun instagram sayfasından duyurdu. Survivor 2016'nın ilk bomba ismi "Yılmaz Morgüloldu. 

yılmaz morgül ile ilgili görsel sonucu

Yılmaz Morgül'ün yarışmaya katılmasının ardından bir başka yarışmacının ismi daha belli oldu. Yavaş yavaş Survivor 2016'nın kadrosu açıklanmaya başlandı. İşte yarışmaya katılacak bir diğer isim Tranzonspor'un eski futbolcusu "İbrahim Yattara" oldu..
yattara ile ilgili görsel sonucu


Yavaş yavaş yarışmanın kadrosu netleşmeye başlıyor. İşte bir isim daha Survivor 2016'ya katıldı. Oyuncu, Sunucu, DJ, Komedyen olan "YUNUS GÜNÇE"

yunus günce ile ilgili görsel sonucu

Yarışmanın kadrosuna bir yarışmacı daha eklendi. 2016 Survivor yarışmasına eski manken ve şarkıcı "Tuğba ÖZAY" dahil oldu. Özay'ın, açlığa dayanabilirim ama ailemden uzak kalmak benim için zor olacak dediği söylendi.
tuğba özay ile ilgili görsel sonucu

İşte bugün 2016 Survivor kadrosuna bir isim daha katıldı. Güreşçi ve Boksör olan "Çağan Atakan ARSLAN" 5. isim olarak Survivor'da yarışacak.

çağan atakan arslan ile ilgili görsel sonucu

2016 Survivor kadrosuna bir isim daha.. Milli atlet olan Nagihan KARADERE'de 6.isim olarak Survivor 2016'da yarışacak.

nagihan karadere ile ilgili görsel sonucu

çağan atakan arslan ile ilgili görsel sonucu


SURVİVOR 2016 KESİNLEŞEN ÜNLÜLER
Yılmaz MORGÜL
İbrahim YATTARA
Yunus GÜNÇE
Tuğba ÖZAY
Çağan Atakan ARSLAN
Nagihan KARADERE



Survivor 2016'da Kimler yarışacak? Takipte kalın..


Güncellenecektir...





      KEREM BÜRSİN SURVİVOR'DA
                                                                      KEREM BURSİN KİMDİR?
KEREM BÜR ile ilgili görsel sonucu

Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş. Amerikada oyunculuk eğitimi almıştır.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin'i keşfeden isim Oscar'lı yapımcı Roger Corman olmuştur. Amerika'da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage'den sonra üniversite eğitimini tamamlamıştır. Yurtdışında birçok filmde rol almıştır. Türkiye'de Güneşi Beklerken, Şeref Meselesi dizilerinde ve"Unutursam Fısılda" Türk filminde oynamıştır. Şuanda bir reklam firmasının yüzü.

                                                                        ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?


çağan atakan arslan KİMDİR ile ilgili görsel sonucu27 Ağustos 27 Ağustos 1989, İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan profesyonel güreşçi ve boksördür. Basketbol ile başladığı spor hayatına 16 yaşında vücut geliştirme ile devam etmiş ve 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları ile spor hayatına yön vermiştir. Ülke içinde ve dışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında başarılara imza atmıştır.
Çağan Atakan Arslan, Türkiye’de bir ilk olan Turkish Power Wrestling’de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.


selin şekerci ile ilgili görsel sonucuSELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Kaçak Gelinler Dizisinde Şebnem Rolünde Oynayan Ve Melekler korusun disizinden özgür çelikli olarak tanıdığımız selin şekerci 1 haziran 1988 yılında izmir karşıyakada doğmuştur. ilk orta ve liseyi izmirde okuyup izmir devlet tiyatrosuna katılmıştır. Selin Şekerci Taliş zeytinyağı ve Turkcell selocan reklamlarında oynamıştır
Selin Şekerci Oynadığı diziler
Kaçak Gelinler
Leyla ile Mecnun
İzmir Çetesi
Melekler Korusun
Kavak Yelleri
Benim İçin Üzülme
Boyu : 1.68
Yaşı : 26
Kilosu : 49
Göz Rengi : Siyah


                                                      DİLARA GÖNDER KİMDİR?
Doğum Yeri Almanya, Herrenberg
Yaş 17 Haziran 1983
Boyu 1.69
ProxyImageTürkiye’nin en iyi sunucuları arasında yer alan Dilara Gönder, bir çok yerde en iyi bir şekilde sunuculuk yapmıştır. Fenerbahçe TV’de tanınan genç sunucu MusicBox” isimli programla sunuculuk hayatına başladı. Başarıdan başarıya giden Gönder 2007′de Lig TV’ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT’de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılından beridir NTV Spor da sunuculuk yapmaktadır.

                                                        OĞULCAN ENGİN KİMDİR?
OĞULCAN ENGİN kimdir ile ilgili görsel sonucuOğulcan Engin30 Ağustos 1990 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Babası Beşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin, annesi ise şarkıcı Seda Sayan’dır. 2009 yılında yıl annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında da oynamıştır. Henüz 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minik takımında forma giymeye başlayan Oğulcan Engin,  2001 yılında Beşiktaş Spor Kulübü'nden lisansını aldı. Orta saha mevkiinde forma giyen futbolcu, sakatlanmasından dolayı bir süre futbola ara vermiş daha sonrasında tekrar geri dönmüştür.

                                                                      YUNUS GÜNÇE KİMDİR?
yunus günce biyografi ile ilgili görsel sonucu1976 yılında Almanya’da doğmuştur. Aslen Trabzon / Akçaabatlıdır. Sinema ve dizi oyunculuğu, sunuculuk, dj’lik ve komedyenlik yapmaktadır. Dj’lik hayatına ilk olarak Number One TV’de başlamıştır. Ardından Radio Hot”a geçmiştir.TRT 1″de Uçurtma isimli bir çocuk programı sunmuştur. Hit TV’de sunmaya başladığı “Dejavu” adlı programına “Best TV”de devam etmiştir.
 TRT 1’e ait olan Koçum Benim dizisinde Çekirge Gökhan isimli karakteri canlandırmıştır. O Şimdi Asker, Hırsız Var filmlerinde oyunculuk yapmıştır. Ayrıca Türkiye’nin pek çok kulübünde dj’lik performansı sergilemiştir. 2011 yılında Cnn Türk kanalında üniversiteler arası münazara yarışması olan “Beni  İkna Et” yarışmasının sunuculuğunu ve moderatörlüğünü yapmıştır. “TRT Spor” kanalında yayınlanan Sporaktif  programının sunuculuğu da yaptığı işler arasındadır.














survivor 2016 yarışmacıları, survivorda kimler yarışacak, 2016 survivor yarışmacıları, 2016 survivor ünlüler takımı, 2016 survivor ünlüler gönüllüler takımı, 2016 survivor kerem bürsin var mı






© 2014 Güncel Kal - ALL RIGHTS RESERVED
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh Blogger