EN YENİ HABERLER

Yarın İstanbul'da Okullar Tatil mi 18 Ocak Pazartesi SON DAKİKA

İSTANBUL'DA KAR TATİLİ OLACAK MI? SON DAKİKA

Valilikten beklenen açıklama geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle yarın İstanbul'da okulların tatil edildiği duyuruldu.

kar tatili ile ilgili görsel sonucu

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından İstanbul'da eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı. Yaptığı açılamada,

Vali Şahin, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Meteorolojik verilere göre ilimizde başlayan kar yağışının yarın da öğleden sonra etkisini arttırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.”


Meteorolojinin devamlı olarak uyarılar yaptığı soğuk hava dalgasıyla birlikte gelen kar yağışı bugün yüzünü gösterdi. Kar yağışının yağmasıyla birlikte merak edilen bir diğer konuysa okullar tatil edilecek mi? Özellikle öğrenciler 18 Ocak Pazartesi günü yani yarının tatil olmasını bekliyorlar ve bunu sosyal medyadan yorumlar yaparak dile getiriyorlar.

18 Ocak Pazartesi okullar tatil mi? Şimdi gözler valilikten gelecek açıklamaya çevrildi. Yoğun kar yağışının böyle devam etmesi söz konusu olursa tatil müjdesi verilebilir. Ama henüz valilikten gelen bir açıklama yok. Herkesin beklediği tatil haberi ile ilgili açıklama geldiğinde buradan duyuracağız..

Birçok ilde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Bununla birlikte şimdi merak edilen 18 Ocak Pazartesi yani yarın İstanbul'da okullar tatil olur mu? Öğrencilerin beklediği kar tatili ile ilgili müjdeli haber gelecek mi?

Kar yağışının devam ettiği ve yarın daha da yoğunlaşacağı ayrıca hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşeceği söyleniyor. Yetkililer vatandaşları kötü hava şartlarından dolayı tedbirli olmaları için uyarıyor. 


İSTANBUL'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
5 günlük hava istanbul 18 ocak 2016 ile ilgili görsel sonucu






22 OCAK 2016 CUMA GÜNÜ YARIYIL TATİLİ

2015-2016 eğitim öğretim yılının son haftasına giriyoruz. Öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği tatil geliyor. 22 Ocak Cuma günü okulların 1. dönemi bitiyor. Yoğun bir dönem geçiren öğretmenler ve öğrenciler için yarıyıl tatili iyi gelecek. Eğitim öğretimin 2.dönemi 8 Şubat Pazartesi günü başlayacak.









18 Ocak  tatil, 18 Ocak Pazartesi okullar tatil mi, istanbul kar tatili var mı, okullar yarın tatil mi, istanbul hava durumu 18 Ocak , hangi illerde okullar tatil


© 2014 Güncel Kal - ALL RIGHTS RESERVED
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh Blogger