EN YENİ HABERLER

Big Brother Türkiye Haftanın Finali 16 Ocak 2016 kim elenecek

BİG BROTHER TÜRKİYE KİM ELENDİ

Big Brother Türkiye Haftanın Finali Asuman Krause'nin sunumuyla Cumartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak..


gökçen rezan hüseyin emrah ile ilgili görsel sonucu

Big Brother Türkiye'de ikinci hafta eleme heyecanıyla ekranlarda olacak. Geçen hafta Çağla eve veda eden isim olmuştu. Bu hafta yarışmaya Gökçen mi, Rezan mı, Hüseyin mi yoksa Emrah mı veda edecek? Hangi yarışmacı dokunmazlık ödülü kazacak? Hangi isim hayallerine ve büyük ödüle veda edecek? İşte ayrıntılar...


Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Big Brother yarışma programı hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında Star TV ekranlarında yayınlanıyor. 

‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, Perşembe günü saat 16.00’ya kadar evde kalmasını istediği adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonundan 6400’a mesaj göndererek destekledi.



16 Ocak Cumartesi akşamı büyük finalle bir yarışmacı eve veda ediyor. Big Brother Türkiye'de yapılan oyunda dokunmazlık ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu. Kıyasıya rekabet sonucu yarışmacılardan bir kişi dokunmazlık ödülünü kazanıp, elenmekten kurtuldu. 

Big Brother Türkiye'nin 7.haftasında adaylardan Gökçen 6. kez eleme listesinde yer aldı. Geçen hafta SMS oylarıyla birinci olan Gökçen'i bakalım bu akşam ne bekliyor. 

Big Brother'in yedinci haftasında liderlik oyunu birincisi İdil oldu.


16 Ocak Cumartesi Big Brother'in ev halkına verdiği görevde yarışmacıların kıpırdamaması yani uzaktan kumanda oyununda şaşırtıcı anlar yaşandı. Yasin eve elinde bir buket çiçekle girdi ve Rezan'ın karşısına geçti. bu fırsatı değerlendiren Yasin Rezan'dan özür diledi. Rezan bu durum karşısında şoke olurken hiçbir şey yapamadı. Sadece şaşkın bakışlarla izleyebildi. Sonrasında Rezan ağlayarak Yasin'e sarılmak istediğini söyledi.

Bu akşam yarışmacıların gözyaşları durmadı. Uzaktan kumanda oyununda eve Gökçen'in annesi geldi. Annesini karşısında gören Gökçen kıpırdayamadı ama gözyaşlarına boğuldu. Annesine sarılamayan öpemeyen yarışmacıyı arkadaşları teselli etti. Bütün yarışmacılar bu durumdan etkilendi.



16 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan Big Brother Türkiye haftanın finalinde bir isim eve veda eden yarışmacı olacak. İşte Big Brother Türkiye evine veda eden yarışmacı " EMRAH " oldu.


                                                      EVE VEDA EDEN İSİM EMRAH

gökçen rezan hüseyin emrah ile ilgili görsel sonucu





BİG BROTHER EMRAH KİMDİR?
emrah BİG ile ilgili görsel sonucu“En yakın arkadaşım” dediği abisi ile beraber yaşayan Emrah, aile ilişkilerinin çok güçlü olduğunu söylüyor. Yemek yapmayı annesinden öğrenen Emrah; yaprak sarmada bir çok kadına taş çıkartacağını düşünüyor. Titiz ve temiz olmak konusunda iddialı. Kötü kokulara asla tahammülü yok. Kıyafetlerine, özellikle ayakkabılarına önem veriyor. Özel eşyalarının kullanılmasına sessiz kalmayacağını söylüyor. Basketbol oynamak ve abisi ile bilardo turnuvaları yapmak Emrah’ın hobileri arasında. Bir modellik yarışmasında “Türkiye’nin en iyi gülen erkeği” ödülünü aldıktan sonra Big Brother Türkiye’ye de kazanmaya geldiğini söylüyor. Emrah Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp kendi alanında en iyi eğitimi almak istiyor.








BİG BROTHER YARIŞMACILARI

Tuğra Özer, Çağla Çoban, Seda Gümüşçü, İdil Kaluç, Funda Güven, Gökçen Yurt, Gülşen Dinçer, Rezan Denizmen, Hüseyin Kantarcı, Oktay Yavuzarslan, Deniz Kırılmaz, Sinan Aydemir,Onur Aydemir, Arsel şentürk,Yasin Özegemen, Alphan Yuvalı
















big brother türkiye haftanın finali ne zaman, big brother türkiye yarışmacıları kimler, big brother türkiye kimler elenecek, big brother türkiye hangi kanalda, 16 ocak 2016 cumartesi, büyük ödülü kim veda edecek


© 2014 Güncel Kal - ALL RIGHTS RESERVED
Template By FIANESIA Diberdayakan oleh Blogger